Grotesco - På Scala på turné

Idun, torsdag 11 feb - lördag 13 feb, kl 19.00

Grotesco vann nyligen pris för Årets bästa scenshow. Nu är det klart att den hyllade föreställningen för första gången tas ut på Sverigeturné 2016 - "Grotesco på Scala på turné - En näradödenrevy". Efter succéåret på Scalateatern i Stockholm får andra städer äntligen uppleva showen som kallas "dödskul" (Expressen), "briljant" (Dagens Nyheter) och "makalös" (Svenska Dagbladet).

Swingcafé - Ruths Orkester och Avstamp – Battle

Äpplet, lördag 13 feb, kl 13.00

Swing- & Musikcafé 2016

Jazz - Gerald Cleaver/Fredrik Nordström Quartet

Studion, torsdag 18 feb, kl 19.00

Jazz i Studion är en av landets främsta jazzscener och en självklar mötesplats för alla musikälskare. Mat serveras i baren från 19.00 och musik från scenen 20.00.

Özz Nûjen & Måns Möller – Sveriges historia

Idun, torsdag 18 feb, kl 19.30

Efter de senaste succéerna på teatrar, konserthus och SVT med sina respektive föreställningar "Statsminister Özz Nûjen" och "Jävla Pajas - det skojar du inte bort" så förenas två av Sveriges största komiker: Özz Nûjen och Måns Möller.

Darin

Idun, fredag 19 feb, kl 19.30

Darin på konserthusturné. Det är tio år sedan Darin debuterade som artist och har sedan dess släppt sex album. I våras släppte Darin "Ta mig tillbaka", sin första egenskrivna låt på svenska, och nu släpps ett helt nytt album i samma anda.

Dans - Finix

Äpplet, fredag 19 feb, kl 21.00

Fri entré till dansen om du bokar bord och äter på någon av våra restauranger

Swingcafé - Swingorkestern Reunion

Äpplet, lördag 20 feb, kl 13.00

Swing- & Musikcafé 2016

Gästsolist: Maria Bervelius

Bo Kaspers Orkester

Idun, lördag 20 feb, kl 19.30

Under två års tid har Bo Kaspers Orkester jobbat med sitt nya material. Nyligen släpptes singeln "Sommaren" och i oktober kommer deras elfte album, inspelat i den legendariska Atlantisstudion. I vår får publiken chansen att höra de nya låtarna live när bandet ger sig ut på en stor Nordenturné.

Jazz - Rickard Jokela och Steen, Gosh & Rydvall

Studion, torsdag 25 feb, kl 19.00

Jazz i Studion är en av landets främsta jazzscener och en självklar mötesplats för alla musikälskare. Mat serveras i baren från 19.00 och musik från scenen 20.00.

Petra Marklund

Idun, tisdag 01 mar, kl 19.30

I början av maj släppte Petra Marklund sin nya singel "Det som händer i Göteborg (stannar i Göteborg)". Låtens innebörd - längtan efter gemenskap och tillhörighet - speglar kärnan i kommande albumet. Och det är gemenskap som Petra Marklund siktar på att skapa tillsammans med publiken på sin Sverigeturné.

    senare